Workshops

Under Q3 kommer workshops att erbjudas. Informationen släpps 10 februari 2020 och anmälan till workshops under Q3 öppnar 17 februari 2020 kl 21.00.

I första hand kommer varje workshop att erbjudas vid ett tillfälle.  På träffen kan man efteranmäla sig både till eventuella extrainsatta workshops och till eventuella restplatser på ordinarie workshops.

Tänk på att en workshop är en introduktion och att det inte är säkert att du hinner göra färdigt ditt alster på workshopstiden. Workshophållarna brukar kunna hjälpa till i pysselsalen efteråt om du fastnat och behöver hjälp att slutföra ditt arbete.

Alla workshops har 10 platser och det är först till kvarn vid anmälningssläppet den 17 februari kl 21.00. Fördelningen går till så att så många som möjligt får sitt förstaval innan vi tittar på andravalen. Får man inte sitt förstaval uppgraderas andravalet till förstaval.

Du kommer att kunna anmäla intresse för att gå 6 workshops under Q3. Givetvis kan du låta bli att anmäla dig, alternativt välja 1-5 stycken också. Det finns inga garantier för att du får en viss workshop eftersom det är först till kvarn-principen.

Tänk på att anmälan är bindande och skulle du få en tilldelad plats (informationen om detta släpps 24 februari kl 21.00) är du skyldig att betala för din plats även om du uteblir från den på träffen. Om den är full kan en avbokad plats tas av en annan deltagare och då slipper du betala för din plats.

Om det är 3 eller färre förbokade på en workshop har workshophållaren möjlighet att ställa in workshopen om de vill.