Gittes Tygkälla

Gittes Tygkälla är en av Sveriges Största Tygbutiker, som ligger i lilla Rinkaby utanför Kristianstad. Med våra 700m2 tygbutik har vi det mesta inom tygvärlden.

Vi har tyger till hemmet i form av gardintyger, lintyger, möbeltyger och tex fuskpälsen. Till festen har vi både dekorationerna och festtygerna till de fina kläderna. För ditt välbefinnande har vi tygerna inom mode, sport och rekreationen som tex jerseytyger, mystyger, frotté etc. För hobbyn och minnena har vi quilt och lappteknikstygerna och mycket mycket mera. För att hitta rätt nyans är butiken tygerna upplagda på färg, vilket underlättar om du pysslar med t.ex. cosplay, eller vill matcha ett plagg/inredning.

Förutom tygvärlden finns det tillbehör till såsom band, tråd, verktyg, knappar m.m. Allt under samma tak.

Det är svårt att räkna upp allt men det kan vara en upplevelse att besöka oss, där kan vi ge dig den fullständiga servicen med råd, tips, och när du visar dina idéer så kan vi hjälpa just dig. Önskar du extra tid så kan du numera också ringa och boka tid för en personal shopper. Vi har förutom vår stora fysiska butik även vår webbutik, www.gitte.seDär kommer vi att ha personlig service från ordermottagande till leverans. Den personliga kontakten är viktig för oss och det hoppas vi att du märker – vi bryr oss.

Med vänliga hälsningar,

Vi bakom disken